Wij zijn open!

Het kan je natuurlijk niet ontgaan zijn: de gigantische stofwolk die tien dagen boven Wonder’s Zaandam hing. Een constante in- en uitloop van werklui, bouwvakkers en leveranciers. En best wel trots zijn we. Want in slechts tien dagen tijd hebben we een compleet nieuw restaurant gebouwd.

Onze nieuwe naam werd minstens net zo lang stilgehouden. En dat was spannend! Maar afgelopen week zijn we dan eindelijk heropend NOVELS! Grand café Novels om precies te zijn. Geboren in november 2018. En klaar om Zaandam te laten schudden op zijn grondvesten. YEAH BABY! We zijn nogal enthousiast, zoals je merkt.

Tijdens de verbouwing hebben we ons voltallige team klaargestoomd voor de nieuwe uitdaging die ons te wachten staat. Van wijnproeverijen tot een heuse masterclass bij een van onze leveranciers. We zijn gemotiveerder dan ooit! Klaar om iedereen te verrassen met een compleet nieuwe menukaart en de allerfijnste cocktails.

De reacties op onze openingsweek zijn dan ook overweldigend. Volle bak gezelligheid en minstens zoveel lieve reacties en complimenten. Om verlegen van te worden. We lopen allemaal over van trots en laten onze nieuwe zaak maar wat graag aan jullie zien.

En goed om te weten dat we vanaf nu elke dag geopend zijn. Voor ontbijt, lunch, diner en gezelligheid. We can’t wait to see you soon,

Please follow and like us:
Bel ons
Reserveren