RESERVEREN

Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant, kun je hiernaast eenvoudig online reserveren. Voor last minute reserveringen vragen wij jou om te bellen naar 075 614 42 49.
 
Voor de lunch kun je bij ons reserveren vanaf 6 personen. Kom je met een kleiner gezelschap? Zomaar even binnen komen lopen mag natuurlijk altijd!
 

ARRANGEMENTEN

Iets te vieren of gewoon toe aan gezelligheid? Bij Novels kun je ook terecht voor een High Tea, Kids High Tea, Babyshower en High Wine. Bij ons is (bijna) niets te gek.
Onze arrangementen kun je eenvoudig per mail via info@novels.nl reserveren. But don’t worry, even bellen mag natuurlijk ook!

GROEPEN

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Dan vragen wij jou om via de mail bij ons te reserveren. Dit zodat wij alles tot in de puntjes kunnen verzorgen. Wij denken immers graag met je mee.
 
Neem hiervoor contact op met info@novels.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

HIGH TEA

Vind je ook niet dat elke dag wel een feestje verdient? Wij serveren graag onze Novels’ High Tea, compleet met verschillende zoete en hartige gerechtjes. En natuurlijk onbeperkt genieten van Mr. Jones Tea.
 
High Tea 22,50 per persoon inclusief onbeperkt Mr. Jones Tea.
 
High Tea Deluxe 25,00 per persoon inclusief onbeperkt Mr. Jones Tea en een heerlijk glaasje prosecco.
 
Dagelijks te reserveren vanaf 2 personen. Om teleurstellingen te voorkomen kan de High Tea tot uiterlijk 24 uur van tevoren gereserveerd worden.
 

KIDS HIGH TEA

Kom je gezellig met de kinderen? Voor onze kleine gasten hebben we een speciale Kids High Tea met zoete en hartige kindergerechtjes.
 
Kids High Tea 9,50 per persoon inclusief onbeperkt thee en/of limonade.

BABYSHOWER

Is er een kleintje op komst? Verras de aanstaande moeder met onze Babyshower! Wij zorgen voor een speciale High Tea en natuurlijk een stylish aangeklede tafel voor de mommy to be!

 
Babyshower 25,00 per persoon inclusief versiering en onbeperkt Mr. Jones Tea.
 

Dagelijks te reserveren vanaf 2 personen. Om teleurstellingen te voorkomen kan de Babyshower tot uiterlijk 24 uur van tevoren gereserveerd worden.

HIGH WINE

Laat je culinair verrassen met onze High Wine. Verdeeld over vijf rondes serveren wij speciaal geselecteerde wijnen met een bijpassend gerechtje. Daarnaast leren wij jou de fijne kneepjes van het wijnproeven. Tenzij dat niet meer nodig is natuurlijk.

 
High Wine 35,00 per persoon inclusief bijpassende gerechtjes en halve glaasjes wijn.
 
Full High Wine 45,00 per persoon inclusief bijpassende gerechtjes en volle glazen wijn.
 

Dagelijks te reserveren vanaf 2 personen. Om teleurstellingen te voorkomen kan de High Wine tot uiterlijk 24 uur van tevoren gereserveerd worden.

Bel ons
Reserveren