novels-zaandam-grandcafe-restaurant-kerst-feestdagen-specials-brunch-diner

NOVELS’ X-MAS SPECIALS

X-MAS BRUNCH

Op woensdag 26 december opent Novels Zaandam haar deuren voor een speciale Christmas brunch. En voor een geweldig Kerstdiner natuurlijk.

Tussen 10:30 uur en 15:00 uur kun je in overdadige Kerstsferen komen genieten van onze brunch inclusief live-cooking. Heerlijk onbeperkt brunchen en quality time gegarandeerd.

BRUNCH inclusief onbeperkt eten en drinken (met uitzondering van alcohol)  € 37,50
Kids (van 4 tot 12 jaar) € 15,00

X-MAS DINNER

Zin in knallende kurken en een flinke portie gezelligheid? Vanaf 18:00 uur kun je bij ons terecht voor een overheerlijk Kerstdiner.

Schuif je tijdens het diner met 12 personen of meer bij ons aan? Kies dan uit één van onze speciale groepsmenu’s!

RESERVEREN?

Reserveren voor brunch of diner kan via info@novels.nl. Je kunt een brunch-tafel bij ons reserveren tussen 10:30 en 12:00 uur. Om 15:00 uur sluiten onze deuren weer, zodat wij ons helemaal kunnen klaarstomen voor het Kerstdiner.

HAPPY NEW YEAR

Op oudejaarsavond is de keuken geopend tot 21:00 uur. Reserveren kan tot 18:30 uur. Omdat wij zelf ook wel een klein glaasje lusten, sluiten onze deuren die avond om 22:00 uur.

Maar niet getreurd. Op nieuwjaarsdag staan wij vanaf 12 uur weer paraat. Voor iedereen die een flinke kop koffie kan gebruiken, een stevige lunch of juist een goede borrel om op het nieuwe jaar te proosten.

We can’t wait to see you there!

Please follow and like us:
Bel ons
Reserveren